Vítám Vás na svém blogu, kde naleznete spoustu nápadů na tvoření, často včetně návodů. Doufám, že Vám budou mé stránky inspirací k vlastnímu tvoření. Pokud máte dotaz, ptejte se prostřednictvím komentářů pod jednotlivými příspěvky. Děkuji.

12. 2. 2012

Organza do vlasů








2 komentáře:

  1. Zdravím Martino, chtěla jsem se jen zeptat, kde kupujte ty krásné věci pro vaše tvoření? Sháněla jsem si zrovna organzu a uznávám, jde o relativně levný materiál který se dá sehnat všude. Narazila jsem na jeden velkoobchod, ve kterém mají tu organzu a ještě kvanta dalších dekorací za poměrně slušný peníz :-) http://dekor-ribbons.cz/manzety-a-tkaniny/organza.html k čelence je to připevněno lepidlem, tavicí pistolí nebo čím? Z detailu to není zřejmé.

    OdpovědětVymazat
  2. Také Vás zdravím, děkuji za odkaz na zajímavý obchod! Já kupuji všude možně, sháním většinou konkrétní věc na různých místech, někdy mě také náhodou něco padne do oka a co z toho bude, vymýšlím až pak. Organzu jsem kupovala v místním květinářství. Je dobré zeptat se na více místech, dost se cenově lišila. Myslím, že mě to vyšlo cca 13kč/metr, možná půl metru, ale za širokou organzu. Kytičky jsou připevněné tavnou pistolí, ale protože se odlepují, je dobré je rovněž přichytit třeba nití...
    Přeji hezké tvoření!

    OdpovědětVymazat